Ledigt jobb för sjuksköterska i Västerbotten

Verksamheten söker en sjuksköterska som vill arbeta inom internmedicinsk vård och/eller stroke/rehabavdelning. Om du har ett starkt intresse för rehabilitering är detta en fantastisk möjlighet för dig.

På avdelningen kommer du att hantera en rad olika arbetsuppgifter inom angivet verksamhetsområde. Dina dagliga uppgifter kommer att omfatta traditionell omvårdnad, hantering av läkemedel, provtagning och mycket mer. Patienterna kommer direkt till strokeenheten från akutmottagningen och vårdas här under både akut- och rehabiliteringsfasen.

Det är ett varierande och stimulerande arbete som ger dig chansen att göra verklig skillnad i patienternas liv.

Sjuksköterskearbete via Agila sjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Att ta sjuksköterskearbete i Västerbotten

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rxhawhqx dluccgxm, Mdianfxxxu pbqlbuc
Tidsperiod
34, 36-37
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lshlwtfb kcipdbfb bdchg Eibdbeok
Region/kommun
Västerbotten/Oumrlmfi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka