Sjuksköterska sökes till jobb i Västerbotten

Medicin- och rehabiliteringsklinik söker fler sjuksköterskor. Här får du ett stimulerande arbete där teamet består av specialkompetens inom flera områden. På kliniken vårdas patienter med olika akuta tillstånd samt inplanerade patienter som kommer för bedömningar och utredningar hos specialister. På kliniken finns laboratorieverksamhet, intensivvård och röngtenresurser. I arbetet som sjuksköterska ingår telemetriregistrering samt vård av patienter med hjärt och kärlsjukdom, lungsjukdom och infektion.

Meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsplats alternativt akutsjukvård.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Västerbotten en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Engström
Jonas Engström / Teamchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ittptpub Cmoydwy- eou hqqfmyfamyhcbavevwkrx
Tidsperiod
14-22
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Goxiuegnlåkdx dfe ia Mjywenft
Region/kommun
Västerbotten/Xdgmojgt
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka