Psykiatrisjuksköterska sökes till uppdrag i Västerbotten

Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Verksamheten tar emot personer som är dömda till vård, kriminalvårdens klienter som är behov av psykiatrisk vård och bedömning samt patienter från övriga psykiatrin som är i behov av högre säkerhetsklass.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för medicin delning och handha medicin beställningar, delta i medicinska uppföljningar och bedömningar tillsammans med läkare och övriga kollegor samt samverkan med socialtjänst, kriminalvård och övriga vårdinrättningar.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som psykiatrisjuksköterska via Agila

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Västerbotten en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Engström
Jonas Engström / Teamchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Htgxnxisp Ojhfcglqnuxvqokpkin, Jæblryyxapsysw
Tidsperiod
29-30
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Adgwtpfyf egcevonvmddyirsqacu gcgch Ynrå
Region/kommun
Västerbotten/Pttå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka