Ledigt jobb för barnsjuksköterska i Västernorrland

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats. Verksamheten är i behov av flera kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Avdelningen vårdar personer som är 17 år eller yngre. Avdelningen har en medicinsk inriktning men vårdar även patienter inom ortopedi, kirurgi och öron samt har ett nära samarbete med barn- och ungdomspsykiatrin.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på barnavdelning.

För denna givande och viktiga roll krävs tidigare erfarenhet av barnsjukvård.

Låter detta uppdrag som något just för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som barnsjuksköterska via Agila

Som barnsjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som barnsjuksköterska.

Varför sjuksköterskearbete i Västernorrland?

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dekkjfroeu jccadcj Ciehmajbwqqj rqv af
Tidsperiod
21-44
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Obrcpecvveåmem he Mwlnutxgs
Region/kommun
Västernorrland/Jkuultrap
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka