Ledigt jobb för distriktssjuksköterska i Västernorrland

Denna väletablerade vårdcentral söker en sjuksköterska till sin verksamhet.

Verksamheten har behov av en sjuksköterska med minst 2 års tidigare erfarenhet som distriktssköterska.

Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd. På vårdcentralen finns en samlad kompetens av olika yrkesgrupper och tillsammans arbetar ni för att ge bästa möjliga vård.

Detta uppdrag innefattar sedvanliga uppgifter för en sjuksköterska på vårdcentral. Det kan vara allt från såromläggningar, enklare medicinering samt vaccinationer.

Tycker du detta låter som ett jobb för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som distriktssjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Västernorrland en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åjyn SV
Tidsperiod
5-17
Efterfrågad kompetens
Diabetes eller Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ljbomlabn d adaff ÆWPG
Region/kommun
Västernorrland/Æjyu
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka