Ledigt jobb för dialyssjuksköterska i Västernorrland

De huvudsakliga arbetsuppgifterna på denna enhet är omvårdnadsarbete vilket innebär att övervaka hälsotillstånd, bedöma omvårdnadsbehov samt utföra ordinerade medicinska behandlingar och åtgärder.

Vi söker dig som gärna har erfarenhet från liknande arbetsplats. Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Att ta arbete som dialyssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Sjuksköterskearbete i Västernorrland

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rpgggtrmæ cmfofsd, Lpswthfrexbpqrxd
Tidsperiod
29-30
Efterfrågad kompetens
Dialys
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ghukkdrlrlywrs c bhcfg Rdipcdanæ
Region/kommun
Västernorrland/Ntnuyiykæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka