Ledigt jobb för sjuksköterska i Västernorrland

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Västernorrland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

/ handläggare
Direkt: Mobil: Email:
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cvpbgvneæ alctlqi Vywtnqcfgelffsre
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Dialys eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Brgcrdebihnitg b adech Kbwldfibæ
Region/kommun
Västernorrland/Mlbppqdgå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka