Agila söker dialyssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du bli en del av ett fantastiskt team där högkvalitativ vård står i centrum? Då är denna arbetsplats rätt för dig. Detta sjukhus söker fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna på denna enhet är omvårdnadsarbete vilket innebär att övervaka hälsotillstånd, bedöma omvårdnadsbehov samt utföra ordinerade medicinska behandlingar och åtgärder.

Här erbjuds ett stimulerande och varierande arbete där du kan förvänta dig utmaningar och trevliga kollegor.

Sjuksköterskejobb hos Agila dialyssjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Västernorrland?

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tvyihvjlå tyfcspb, Nkghyluaebvyssen
Tidsperiod
29-30
Efterfrågad kompetens
Dialys eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hfnaogfiadshmv i eaiei Fknuuailæ
Region/kommun
Västernorrland/Nkdurgbdæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka