Distriktssjuksköterska sökes till jobb i Västernorrland

Om du söker efter ett varierande arbete med högt tempo och möjlighet att arbeta inom flera olika kompetenser, så är denna hälsocentralen den perfekta arbetsplatsen för dig som sjuksköterska

Uppdraget innebär sedvanligt primärvårdsarbete med telefonrådgivning, triagering, sårvård, injektioner, suturtagning och mer. För dig som söker ett självständigt och stimulerande arbete passar detta uppdrag perfekt

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete

Om denna tjänst passar in på dig och du är intresserad av att bli en del av detta engagerade team, så ser vi fram emot att ta emot din ansökan..

Att ta bemanningsuppdrag som distriktssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som distriktssjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför sjuksköterskearbete i Västernorrland?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Msgibc Wf
Tidsperiod
12-17
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska eller Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tækapw Bæjdv if cdhhd PCHGPUJRH
Region/kommun
Västernorrland/Ijsbgcjjd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka