Ledigt jobb för intensivvårdssjuksköterska i Västernorrland

Är du redo för nästa steg i din karriär? Sjukhuset är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet. Här blir du en del av ett skickligt team som arbetar tillsammans för att ge utmärkt vård.

Som sjuksköterska kommer du att ta hand om patienter med olika sjukdomstillstånd och vårdbehov. Dina uppgifter inkluderar traditionella omvårdnadsuppgifter, läkemedelshantering, dokumentation och mer.

Detta är ett varierat arbete som ger dig möjlighet att stärka din kompetens och växa i din roll.

Att ta sjuksköterskearbete som intensivvårdssjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som intensivvårdssjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjuksköterskearbete i Västernorrland

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jcsgkxyfrp nmsodie, Jshvvaigfåwplkhraldcdt
Tidsperiod
29-35
Efterfrågad kompetens
Intensivvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dgulnaafwxåtvt gd hibhb Yhuoeoijn
Region/kommun
Västernorrland/Xqnwntwxx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka