Sjuksköterska sökes till uppdrag i Västernorrland

Är du redo för ett spännande uppdrag där du får chansen att utvecklas i både din yrkesroll och som person? Då är detta uppdrag perfekt. De söker nu dig för att kunna stärka upp sitt team.

Här finns patienter med varierande diagnoser är arbetet både omväxlande och stimulerande. Du arbetar patientnära i tvärprofessionella team med bland annat läkare och undersköterskor.

Uppdraget innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på medicinsk avdelning såsom omvårdnad, rondarbete, provtagning och läkemedelshantering.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag hos Agila?

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sjuksköterskeuppdrag i Västernorrland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mogixyomjx quxqsua, Wvsvjmg Rhr (ea)
Tidsperiod
36-39
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fudeeikyqkåryo ed cfbce Gsdosprtq
Region/kommun
Västernorrland/Xqmkxanqw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka