Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Västernorrland

Denna rehabiliteringsavdelning söker fler sjuksköterskor. Enheten riktar sig främst till personer i den äldre åldersgrupper som drabbats av blodpropp/blödning i hjärnan eller ortopediska skador.

Här blir du del av ett dedikerat team av läkare, undersköterskor, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer och logopeder. Målsättningen är att patienterna skall kunna återgå till eget boende och vara så självständig som möjligt vad gäller den dagliga livsföringen. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt avdelningsarbete.

Erfarenhet av rehab och geriatrik är meriterande.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Västernorrland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bgiwwfneqd acfwfhk Dorqbgegfyngluxn qhc dh Y
Tidsperiod
23-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ykymkvaaheæbli ce Mmfqljasj
Region/kommun
Västernorrland/Cbapnqubn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka