Bemanningstjänst för sjuksköterska i Västernorrland

Om du letar efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter, så är det här uppdraget på denna avdelning perfekt för dig.

Verksamheten en allvårdsavdelning med inriktning mot kardiologi och strokevård. Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är meriterande.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjukskötersketjänst i Västernorrland

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ejlnliqtæ neoupoj, Vyafoqqtxplgksfb (hc)
Tidsperiod
30, 33-35
Efterfrågad kompetens
Medicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qrfkqohscswccl a geefg Jtnbciduæ
Region/kommun
Västernorrland/Ffspqgxpæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka