Bemanningstjänst för sjuksköterska i Västernorrland

Sjuksköterska sökes för att stärka teamet på ett större sjukhus.

Som sjuksköterska på denna operationsavdelning kommer du att arbeta med pre- och postoperativ vård. Rollen innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på operationsavdelning som mottagning av patient, förberedelse av ingrepp och nära arbete med ansvarig anestesiolog.

Uppdraget kräver utbildning inom anestesi och att du som person är initiativtagande och kan arbeta självständigt.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Västernorrland?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fatssiogtu fhdhueh, Dghvkxldyqtmucujubk
Tidsperiod
36-40
Efterfrågad kompetens
Operation eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jyllwxxjgsåhcv af hahad Jexhfhgmm
Region/kommun
Västernorrland/Mjqestunm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka