Sjuksköterska sökes till uppdrag i Västernorrland

Är du redo för ett spännande uppdrag där du får chansen att utvecklas i din yrkesroll? Då är detta uppdrag på ortopedavdelningen perfekt. De söker nu dig för att kunna stärka upp sitt team.

Här bedrivs såväl elektiv som akut kirurgi av skador på skelett, leder och muskler. Som medarbetare på denna avdelning leder du omvårdnadsarbetet, administrerar läkemedel, rondar med läkare, dokumenterar samt sedvanlig pre- och postoperativ vård.

Här kan du kan förvänta dig ett omväxlande arbete i både högt och lågt tempo.

Verksamheten söker dig som är intresserad av att jobba natt och har du tidigare erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats är det meritererande.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Sjuksköterskeuppdrag i Västernorrland

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ækagvævrmljeh jejbqfk Mohaysrwxyixkayedm
Tidsperiod
23-3 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cxsotbulbxvh c Åmmecætmxjko
Region/kommun
Västernorrland/Ælntuåyvbepa
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka