Vi söker röntgensjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker de dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna avdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Enheten strävar efter att utnyttja all deras utrustning optimalt, för att kunna erbjuda en bra tillgänglighet för alla patienter.

Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som röntgensjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Västernorrland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Låtdåpqygv pdaidsl, Pækwnslbtkjyjfbxr
Tidsperiod
30-32, 36-39
Efterfrågad kompetens
Röntgen eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dåbaåij Gælnåwmgk, Bånyn kåxrx e-g cgffa Sæneålsrv
Region/kommun
Västernorrland/Xårpåhjdr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka