Akutsjuksköterska sökes till uppdrag i Västervik

Vill du ha ett roligt och omväxlande arbete i ett högt tempo? Då ska du söka uppdraget på denna akutmottagning.

Hit kommer patienter i alla olika åldrar med varierande sjukdomstillstånd eller på grund av olycka. Det kan röra sig om frakturer, magsmärtor, andningssvårigheter och hjärnskakning.

För att trivas i rollen ser vi att du är flexibel, initiativtagande och självgående. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på vårdavdelning.

Har du tidigare erfarenhet av arbete på akutmottagning är detta meritererande.

Att ta uppdrag som akutsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som akutsjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Västervik en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Förutom VisFestivalen som arrangerats i över 50 år är Västervik även känt för sin skärgård med nästan 5 000 öar, den gamla hamnstaden Västervik och ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland. Om du har möjlighet att ta dig runt i kommunen rekommenderas orterna Gamleby , Ankarsrum eller Överum. Här kan du besöka Sveriges tätaste fornlämningsområde eller skulpturparken längs en 300 meter lång bergvägg med figurer från lokala sägner. Glöm inte besöka Västerviks stolthet - som de själva beskriver: "Guldkant är en blandning av allt det goda och mycket mer".

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Västervik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nåxegqgwyr oxufmru, Rsdqmrvglrnlli
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ånxog Fawbkaojsg fa iabhb Nåpctkocc
Region/kommun
Kalmar/Västervik
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka