Vi söker barnsjuksköterska till uppdrag i Västervik

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna barnavdelning är i behov av en till medarbetare för att stärka upp sin verksamhet.

Som sjuksköterska kan du förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter på barnavdelning där du möter patienter med medicinska sjukdomar. Vanliga diagnoser är astma, diabetes, kronisk mag- och tarmsjukdom eller en hjärtsjukdom. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Sjuksköterskejobb via Agila barnsjuksköterska

Trivs du med att arbeta som barnsjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Sjuksköterskearbete i Västervik

Förutom VisFestivalen som arrangerats i över 50 år är Västervik även känt för sin skärgård med nästan 5 000 öar, den gamla hamnstaden Västervik och ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland. Om du har möjlighet att ta dig runt i kommunen rekommenderas orterna Gamleby , Ankarsrum eller Överum. Här kan du besöka Sveriges tätaste fornlämningsområde eller skulpturparken längs en 300 meter lång bergvägg med figurer från lokala sägner. Glöm inte besöka Västerviks stolthet - som de själva beskriver: "Guldkant är en blandning av allt det goda och mycket mer".

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Västervik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Håsshrshcl roqmdvd,Pcglmor cf
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ærjkr Wnolmr. if igh de Uåvpctxwc
Region/kommun
Kalmar/Västervik
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka