Ledigt jobb för barnmorska i Västervik

Söker du ett nytt uppdrag?

Denna kvinnoklinik söker dig som vill arbeta med förebyggande kvinnosjukvård, diagnostisk och terapeutisk gynekologisk hälso- och sjukvård samt BB- och förlossningsvård.

Kliniken tar emot kvinnor med smärtor i underlivet, misstanke om infektion och blödningar, abortrådgivning, klimakteriebesvär, inkontinens eller framfallsbesvär. I arbetsuppgifterna ingår att cirkulera mellan förlossning/BB och gynavdelningen samt att i viss mån handleda studenter.

Du som söker tjänsten bör vara barnmorska.

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila barnmorska

Som barnmorska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Västervik?

Förutom VisFestivalen som arrangerats i över 50 år är Västervik även känt för sin skärgård med nästan 5 000 öar, den gamla hamnstaden Västervik och ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland. Om du har möjlighet att ta dig runt i kommunen rekommenderas orterna Gamleby , Ankarsrum eller Överum. Här kan du besöka Sveriges tätaste fornlämningsområde eller skulpturparken längs en 300 meter lång bergvägg med figurer från lokala sägner. Glöm inte besöka Västerviks stolthet - som de själva beskriver: "Guldkant är en blandning av allt det goda och mycket mer".

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Västervik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iævmbghswx iedfnub, Itjmpcrwjquldw
Tidsperiod
2 (2024)-24 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barnmorska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ånece Sftlqffbxa gd bbb id HÆVMNJYJE
Region/kommun
Kalmar/Västervik
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka