Sjuksköterska sökes till uppdrag i Västervik

Denna avdelning med inriktning kardiologi är i behov av en sjuksköterska. Patienterna på avdelningen vårdas för varierande kardiologiska sjukdomar och besvär, såsom hjärtsvikt, arytmier samt kärlkramp. Här arbetar man patientnära och i tvärprofessionella team för att erbjuda en personcentrerad vård. I rollen ingår sedvanliga arbetsuppgifter på kardiologisk vårdavdelning.

Oavsett var du är i din karriär är du välkommen att söka uppdraget. Tidigare erfarenhet av kardiologi och telemetriövervakning är meriterande, men inget krav.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan!..

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjukskötersketjänst i Västervik?

Förutom VisFestivalen som arrangerats i över 50 år är Västervik även känt för sin skärgård med nästan 5 000 öar, den gamla hamnstaden Västervik och ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland. Om du har möjlighet att ta dig runt i kommunen rekommenderas orterna Gamleby , Ankarsrum eller Överum. Här kan du besöka Sveriges tätaste fornlämningsområde eller skulpturparken längs en 300 meter lång bergvägg med figurer från lokala sägner. Glöm inte besöka Västerviks stolthet - som de själva beskriver: "Guldkant är en blandning av allt det goda och mycket mer".

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Västervik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yåoffroxok ohdlmxs, tgn mbq e
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Kardiologi (utbildad), Kardiologi (erfarenhet), Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Påkjwuqmpv ahdhusq dii hf Qåenrvand
Region/kommun
Kalmar/Västervik
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka