Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Västervik

Denna avdelning med inriktning kardiologi är i behov av en sjuksköterska. Patienterna på avdelningen vårdas för varierande kardiologiska sjukdomar och besvär, såsom hjärtsvikt, arytmier samt kärlkramp. Här arbetar man patientnära och i tvärprofessionella team för att erbjuda en personcentrerad vård. I rollen ingår sedvanliga arbetsuppgifter på kardiologisk vårdavdelning.

Oavsett var du är i din karriär är du välkommen att söka uppdraget. Tidigare erfarenhet av kardiologi och telemetriövervakning är meriterande, men inget krav.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Varför sjukskötersketjänst i Västervik?

Förutom VisFestivalen som arrangerats i över 50 år är Västervik även känt för sin skärgård med nästan 5 000 öar, den gamla hamnstaden Västervik och ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland. Om du har möjlighet att ta dig runt i kommunen rekommenderas orterna Gamleby , Ankarsrum eller Överum. Här kan du besöka Sveriges tätaste fornlämningsområde eller skulpturparken längs en 300 meter lång bergvägg med figurer från lokala sägner. Glöm inte besöka Västerviks stolthet - som de själva beskriver: "Guldkant är en blandning av allt det goda och mycket mer".

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Västervik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cåfscthcju tsgbttc, qyu unm c
Tidsperiod
3 (2024)-7 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Såuadrpbwt gsclxwr dca gf Iåxjltahx
Region/kommun
Kalmar/Västervik
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka