Bemanningsarbete för sjuksköterska i Västervik

Denna avdelning med inriktning kardiologi är i behov av en sjuksköterska. Patienterna på avdelningen vårdas för varierande kardiologiska sjukdomar och besvär, såsom hjärtsvikt, arytmier samt kärlkramp. Här arbetar man patientnära och i tvärprofessionella team för att erbjuda en personcentrerad vård. I rollen ingår sedvanliga arbetsuppgifter på kardiologisk vårdavdelning.

Oavsett var du är i din karriär är du välkommen att söka uppdraget. Tidigare erfarenhet av kardiologi och telemetriövervakning är meriterande, men inget krav.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskejobb i Västervik

Förutom VisFestivalen som arrangerats i över 50 år är Västervik även känt för sin skärgård med nästan 5 000 öar, den gamla hamnstaden Västervik och ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland. Om du har möjlighet att ta dig runt i kommunen rekommenderas orterna Gamleby , Ankarsrum eller Överum. Här kan du besöka Sveriges tätaste fornlämningsområde eller skulpturparken längs en 300 meter lång bergvägg med figurer från lokala sägner. Glöm inte besöka Västerviks stolthet - som de själva beskriver: "Guldkant är en blandning av allt det goda och mycket mer".

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Västervik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Båiinviujo hkhvxux, iev llv h
Tidsperiod
3 (2024)-7 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oæsloegasv txngmta bea ga Qåqbngiyq
Region/kommun
Kalmar/Västervik
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka