Sjuksköterska sökes till arbete i Västervik

Denna avdelning med inriktning kardiologi är i behov av en sjuksköterska. Patienterna på avdelningen vårdas för varierande kardiologiska sjukdomar och besvär, såsom hjärtsvikt, arytmier samt kärlkramp. Här arbetar man patientnära och i tvärprofessionella team för att erbjuda en personcentrerad vård. I rollen ingår sedvanliga arbetsuppgifter på kardiologisk vårdavdelning.

Oavsett var du är i din karriär är du välkommen att söka uppdraget. Tidigare erfarenhet av kardiologi och telemetriövervakning är meriterande, men inget krav.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Västervik?

Förutom VisFestivalen som arrangerats i över 50 år är Västervik även känt för sin skärgård med nästan 5 000 öar, den gamla hamnstaden Västervik och ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland. Om du har möjlighet att ta dig runt i kommunen rekommenderas orterna Gamleby , Ankarsrum eller Överum. Här kan du besöka Sveriges tätaste fornlämningsområde eller skulpturparken längs en 300 meter lång bergvägg med figurer från lokala sägner. Glöm inte besöka Västerviks stolthet - som de själva beskriver: "Guldkant är en blandning av allt det goda och mycket mer".

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Västervik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aåawabherx jyidojf, gvb fsa e
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qæfclmtrqn nqcdhgf ebe hi Yæxffmjgc
Region/kommun
Kalmar/Västervik
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka