Ledigt jobb för röntgensjuksköterska i Västervik

Är du redo för ett spännande uppdrag på en röntgenavdelning? Då passar detta uppdrag perfekt för dig.

Denna röntgenavdelningen söker nu dig som kan bidra med sin kompetens. Enheten bedriver medicinsk radiologi med diagnostikbehandling och omvårdnad.

Här utförs undersökningar såsom röntgenundersökningar av skelett, lungor och njurar, MRT, CT, kärlröntgen och ultraljudsundersökningar. Arbetet sker i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på röntgenavdelning. De söker en röntgensjuksköterska med erfarenhet av konventionell röntgen och datortomografi.

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

Arbetet som röntgensjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Västervik en spännande plats för sjuksköterskearbete

Förutom VisFestivalen som arrangerats i över 50 år är Västervik även känt för sin skärgård med nästan 5 000 öar, den gamla hamnstaden Västervik och ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland. Om du har möjlighet att ta dig runt i kommunen rekommenderas orterna Gamleby , Ankarsrum eller Överum. Här kan du besöka Sveriges tätaste fornlämningsområde eller skulpturparken längs en 300 meter lång bergvägg med figurer från lokala sägner. Glöm inte besöka Västerviks stolthet - som de själva beskriver: "Guldkant är en blandning av allt det goda och mycket mer".

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Västervik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dåqlkkyvgv mwptgvl, Cæopnfn
Tidsperiod
5 (2024)-20 (2024)
Efterfrågad kompetens
Röntgen
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æsfnv Rngyqnhlwo dd eif gg Qæojqevff
Region/kommun
Kalmar/Västervik
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka