Bemanningstjänst för röntgensjuksköterska i Västervik

Är du redo för ett spännande uppdrag på en röntgenavdelning? Då passar detta uppdrag perfekt för dig.

Denna röntgenavdelningen söker nu dig som kan bidra med sin kompetens. Enheten bedriver medicinsk radiologi med diagnostikbehandling och omvårdnad.

Här utförs undersökningar såsom röntgenundersökningar av skelett, lungor och njurar, MRT, CT, kärlröntgen och ultraljudsundersökningar. Arbetet sker i team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på röntgenavdelning. De söker en röntgensjuksköterska med erfarenhet av konventionell röntgen och datortomografi.

Sjuksköterskearbete hos Agila röntgensjuksköterska

Att arbeta som röntgensjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjukskötersketjänst i Västervik?

Förutom VisFestivalen som arrangerats i över 50 år är Västervik även känt för sin skärgård med nästan 5 000 öar, den gamla hamnstaden Västervik och ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland. Om du har möjlighet att ta dig runt i kommunen rekommenderas orterna Gamleby , Ankarsrum eller Överum. Här kan du besöka Sveriges tätaste fornlämningsområde eller skulpturparken längs en 300 meter lång bergvägg med figurer från lokala sägner. Glöm inte besöka Västerviks stolthet - som de själva beskriver: "Guldkant är en blandning av allt det goda och mycket mer".

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Västervik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yækfccugld dysjyrp, Jådatlf
Tidsperiod
21-40
Efterfrågad kompetens
Röntgen (utbildad) eller Röntgen (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Årxon Ukjgvjmvel ge cdg fh Kæpvvdfsq
Region/kommun
Kalmar/Västervik
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka