Sjuksköterska sökes till arbete i Västmanland

Sjuksköterska sökes till uppdrag inom HSV. Vi ser gärna att du har tidigare erfanhet av liknande uppdrag. Uppdraget innebär sjusköterskearbete i hemmet hos patienerna. Arbetstiderna är dagtid och . Körkort krävs.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Västmanland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västmanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qæsfppål - Iocgnbhmænyjw
Tidsperiod
5-13
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æyjbeåvielåqnn c bed bb Lærjoeæi
Region/kommun
Västmanland/Iåyuxcåt
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka