Sjuksköterska sökes till jobb i Västmanland

Sjuksköterskor sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Uppdraget kan innebära tjänstgöring på olika enheter inom verksamheten såsom hemsjukvård, LSS, korttidsboende och SÄBO. Ett roligt, utvecklande och givande uppdrag med trevliga kollegor!

Som vård- och omsorgspersonal arbetar du närmast kunden och i ditt arbete ingår stöd i allt det vardagliga.

Målet med vården är att kunden ska få en meningsfull och trygg tillvaro som genomsyras av goda känslor, bra bemötande samt ges möjlighet till delaktighet.

De söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Om du tycker att detta uppdrag låter intressant är du välkommen in med din ansökan redan idag!

Sjukskötersketjänst via Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Västmanland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västmanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ideymcqv Ffupni
Tidsperiod
25-39
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aiggxk adh ed Hrsewbol
Region/kommun
Västmanland/Jcsgupvv
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka