Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Västmanland

Sjuksköterskor sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Uppdraget kan innebära tjänstgöring på olika enheter inom verksamheten såsom hemsjukvård, LSS, korttidsboende och SÄBO. Ett roligt, utvecklande och givande uppdrag med trevliga kollegor!

Som vård- och omsorgspersonal arbetar du närmast kunden och i ditt arbete ingår stöd i allt det vardagliga.

Målet med vården är att kunden ska få en meningsfull och trygg tillvaro som genomsyras av goda känslor, bra bemötande samt ges möjlighet till delaktighet.

De söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Om du tycker att detta uppdrag låter intressant är du välkommen in med din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Västmanland en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västmanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dkdkknjr Aiuyri
Tidsperiod
44-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Apkkww bbg fh Pjorbfpx
Region/kommun
Västmanland/Oqclqywp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka