Agila söker psykiatrisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande

I ditt arbete på denna heldygnsavdelning kommer du möta patienter med varierande psykiatriska tillstånd. Det kan t.ex. röra sig om svåra depressioner, ångesttillstånd, psykos eller andra psykiatriska sjukdomar som bipolär sjukdom och schizofreni. Patienterna på avdelningen är under 45 år. Det finns även ECT-verksamhet knuten till verksamheten. Arbetsuppgifter är sedvanliga för sjuksköterska på psykiatriavdelning.

De söker en sjuksköterska med erfarenhet av liknande arbetsplats eller specialistutbildning inom psykiatri.

Att arbeta som psykiatrisjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Västmanland

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västmanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
EOP Væsuajåw gcc ba
Tidsperiod
47-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rådrmfåa Tbfnain gfgai Måeatfæv
Region/kommun
Västmanland/Væmlxfåj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka