Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du sjuksköterska och söker en meningsfull och givande karriär?

Vi söker dig som är sjuksköterska och brinner för att möta människor i olika livssituationer och vill göra skillnad i deras vardag.

På detta äldreboende finns 48 lägenheter fördelade på sex avdelningar, varav 32 är inriktade på demenssjukdom.

Här kommer du att arbeta i ett engagerat team tillsammans med undersköterskor, vårdbiträden, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Där ni tillsammans skapar en trygg och omsorgsfull miljö.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Varför sjuksköterskejobb i Västmanland?

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Västmanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vybeseqvq Cxhifnrye ævaurjvtjbd - XC
Tidsperiod
30-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eihojtbgfanw dc dcibc Lærdigæi
Region/kommun
Västmanland/Kæjlruæd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka