Vi söker akutsjuksköterska till uppdrag i Västra Götaland

Vill du arbeta på en händelserik arbetsplats där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd? Denna akutmottagningen söker nu ytterligare en sjuksköterska.

Hit kommer personer som blivit akut sjuka eller skadade och som är över 16 år. Mottagningen behandlar åkommor inom kirurgi, invärtesmedicin, geriatrik/rehabilitering och ortopedi. Bli en del av ett utvecklande arbete där ingen dag är den andra lik.

Dina arbetsuppgifter inkluderar bedömning/triagering av patienter, provtagning, dokumentation och i övrigt sedvanliga uppgifter på akutmottagning.

Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats är det meriterande.

Att ta bemanningsuppdrag som akutsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som akutsjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Västra Götaland

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xbqaåajw pltefhc, Eoleabpxbwsamf
Tidsperiod
29-35
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qsudjkomojkcoae dfgib Fnrtåie
Region/kommun
Västra Götaland/Evcgådc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka