Ledigt jobb för sjuksköterska i Västra Götaland

Välkommen att söka uppdraget som sjuksköterska på akutmottagningen på detta sjukhus.

Hit kommer akuta kirurg- ortoped- och medicinpatienter dygnet runt. På kvällar, nätter och helger tas även patienter med akuta besvär som kräver specialistvård inom områdena ögon, öron, näsa, hals och gynekologi emot.

Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter på akutmottagning. För dig som vill ha ett utvecklande arbete i stundvis högt tempo passar detta uppdrag perfekt.

Sökande till denna tjänst bör ha tidigare erfarenhet av akutsjukvård.

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskearbete i Västra Götaland?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uågmk Æulvnudxi kovluoi Lvsåw, Bakjooallekddy
Tidsperiod
29-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eoæcxcdnwuåsxc fb cbgea Bekån
Region/kommun
Västra Götaland/Iuqåb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka