Agila söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Västra Götaland

Vill du arbeta i välfungerande team där du lyfts av att arbeta effektivt och med hög kvalité för patienternas bästa? Då ska du söka detta uppdrag!

Du kommer alltid att arbeta tillsammans med dina kollegor i teamet och göra planerade tidsgränsade insatser och uppdrag på olika operationsavdelningar inom sjukhuset.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Sjuksköterskejobb hos Agila anestesisjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som anestesisjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjukskötersketjänst i Västra Götaland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qkuksdawypo Gghcxo pkqwatvcmmtwkf
Tidsperiod
17-26
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet) eller Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gtæ Rsdåeqe g ggb dd nåwummfc
Region/kommun
Västra Götaland/Uåruixok
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka