Vi söker anestesisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för en spännande utmaning? Då kan detta vara rätt uppdrag för dig! Just nu säker verksamheten en sjuksköterska till deras anestesiavdelning.

I rollen som sjuksköterska kommer du att ta hand om patienter med olika sjukdomar och vårdbehov. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera vanliga sysslor som omvårdnad, hantering av läkemedel, dokumentation med mera. Du kommer att arbeta i ett dynamiskt team av kompetenta kollegor och uppdraget är både roligt och utmanande. Det ger dig goda möjligheter att vidareutveckla din yrkeskompetens.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Sjukskötersketjänst hos Agila anestesisjuksköterska

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som anestesisjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Västra Götaland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Apjnvntqmn fpbvnga, Vupiægnmb Gtjvrjjp
Tidsperiod
15
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad) eller Anestesi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qujlqwomswr fc bgd db Txvkæwvnr
Region/kommun
Västra Götaland/Hofxækmud
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka