Agila söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Västra Götaland

Vill du arbeta i välfungerande team där du lyfts av att arbeta effektivt och med hög kvalité för patienternas bästa? Då ska du söka detta uppdrag!

Enhetens uppdrag är att arbeta med att korta patientens långa kötid, vilken bland annat uppstått som en följd av pandemin.

Du kommer alltid att arbeta tillsammans med dina kollegor i teamet och göra planerade tidsgränsade insatser och uppdrag på olika operationsavdelningar inom sjukhuset.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Lockas du av detta uppdrag är du välkommen med din ansökan!

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Västra Götaland

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Builanwbkaa Osfbbj jrxdvwiofrcbiv
Tidsperiod
48-51
Efterfrågad kompetens
Anestesi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wsæ Hjpæocn a gåwjnnmg
Region/kommun
Västra Götaland/Xæyiikpe
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka