Agila söker anestesisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Sjuksköterska sökes till denna operationsavdelning som vårdar patienter med gynekologiska, urologiska och onkologiska sjukdomar. Både dagkirurgisk och inneliggande kirurgi. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på operationsavdelning. Du blir del av ett engagerat och kompetent team som tillsammans erbjuder bästa möjliga vård.

De söker dig, operationssjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av onkologisk gynekologi/urologi och robotkirurgi (Da Vinci).

Att ta tjänst som anestesisjuksköterska via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Västra Götaland?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rcnshfadnas JL-g
Tidsperiod
15-18
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation (utbildad), Operation (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xqktrvqgxfo Qjdigekgajgjaytrxsfvv bcigi Låeiqrj
Region/kommun
Västra Götaland/Nånktqhl
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka