Ledigt jobb för sjuksköterska i Västra Götaland

Dagkirurgisk operationsavdelning söker sjuksköterska som vill arbeta på ett sjukhus som ligger i framkanten av dagens medicinska utveckling. Här finns 7 operationssalar för patienter som huvudsakligen behöver ortopedisk behandling eller kirurgisk vård för öron-näsa-hals. Patienterna är båda barn och vuxna och du får gärna ha ett intresse av att arbeta med unga.

För rollen förväntas du vara vidareutbildad inom anestesi, gärna med kunskap om ortopedisk vård eller polikliniska ingrepp. Meriterande om du tidigare arbetat med narkosapparat Marquet Flow I.

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta sjuksköterskejobb i Västra Götaland

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tæomlefmyyrbjph RL-g
Tidsperiod
48-2 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation (utbildad), Operation (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eæfbydqjmrænfi ba Kåcppdw
Region/kommun
Västra Götaland/Eæplkxb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka