Bemanningsuppdrag för barnsjuksköterska i Västra Götaland

För dig som trivs med att arbeta inom primärvården väntar här ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor. Vårdcentralen arbetar i tvärprofessionella team med patienten i fokus.

Här finns distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, BVC, astma/KOL och diabetesmottagning samt psykologverksamhet. Som sjuksköterska ger du rådgivning, behandling och arbetar hälsofrämjande. Utöver detta ingår sedvanligt mottagningsarbete som telefonrådgivning och bedömning/triagering av patienter.

Vårdcentralen söker en sjuksköterska eller distriktssjuksköterska med erfarenhet av liknande arbetsplats.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som barnsjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Västra Götaland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nåprægxyc Sdgtjxænqhl KD
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hkogoaqhitl cA Våkeukld
Region/kommun
Västra Götaland/Pælnghgd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka