Bemanningsuppdrag för barnsjuksköterska i Västra Götaland

För dig som trivs med att arbeta inom primärvården väntar här ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor. Vårdcentralen arbetar i tvärprofessionella team med patienten i fokus.

Här finns distriktsläkar- och distriktssköterskemottagning, BVC, astma/KOL och diabetesmottagning samt psykologverksamhet. Som sjuksköterska ger du rådgivning, behandling och arbetar hälsofrämjande. Utöver detta ingår sedvanligt mottagningsarbete som telefonrådgivning och bedömning/triagering av patienter.

Vårdcentralen söker en sjuksköterska eller distriktssjuksköterska med erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Som barnsjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som barnsjuksköterska.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Västra Götaland?

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gågkæwhht Nwtwftækhev KJ
Tidsperiod
49-52
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kcnfbpaedxe bQ Iåjdkvou
Region/kommun
Västra Götaland/Pæxfyacg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka