Agila söker barnsjuksköterska till uppdrag i Västra Götaland

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus?

Till denna vårdcentral vänder sig patienter i alla åldrar för vård och stöttning kring sin hälsa och livsstil. På vårdcentralen arbetar läkare, distriktssköterskor, undersköterskor, rehabkoordinator samt ett psykosocialt team nära varandra för att ge bästa möjliga vård.

Om du vill ha ett utvecklande arbete med en spännande patientgrupp ska du söka detta uppdrag. Arbetsuppgifter inkluderar mottagningsarbete, telefonrådgivning, bedömning av patienter och mer.

De söker en sjuksköterska med tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral. Meriterande om du har specialistutbildning som distriktssjuksköterska alternativt barnsjuksköterska.

Sjuksköterskejobb via Agila barnsjuksköterska

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som barnsjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför sjuksköterskearbete i Västra Götaland?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tnækyjloåaqfng Lx
Tidsperiod
21-35
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fuethwtwhigx. d R k MÅINQVOO
Region/kommun
Västra Götaland/Yælyejpx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka