Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vi har behov av en BVC-sjuksköterska från mitten av januari och fram till sommaren. Behovet ligger på ca 80-100%, arbetstid vardagar 08.00-16.30. Vo önskar att du har erfarenhet av liknande uppdrag sedan tidigare. Låter detta intressant så varmt välkommen att kontakta Agila.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Sjuksköterskeuppdrag i Västra Götaland

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uåyqåmtys Kuhiwkålvvs­npfdyd Fævejrroclo & FJI
Tidsperiod
27-33
Efterfrågad kompetens
Barn, Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Igbkmwælfbwwvatsq c ieebg Nåaiajqe
Region/kommun
Västra Götaland/Wædkgyag
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka