Agila söker barnmorska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

Avdelningen är i behov av fler medarbetare. Detta är en slutenvårdsenhet med 8 vårdplatser med dagvårdsverksamhet. Hit kommer patienter för planerade gynekologiska operationer/behandlingar eller akuta besvär. Här vårdas patienter med kvinnosjukdomar, gynekologisk cancer samt komplikationer efter förlossning. Till dagvårdenheten kommer patienter med bland annat graviditetsillamående, hotande missfall, abort.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskeuppdrag som barnmorska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är barnmorska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Varför sjukskötersketjänst i Västra Götaland?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
FÆR Qgd-Lhq
Tidsperiod
47-48
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jlærvpcpcbælst hi Pihæx
Region/kommun
Västra Götaland/Bbqæp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka