Barnmorska sökes till uppdrag i Västra Götaland

Denna förlossningsavdelning är i behov av fler medarbetare. Avdelningen har ca 2 700 förlossningar per år, allt från normala graviditeter och förlossningar till komplicerade. Du som söker kan förvänta dig sedvanligt arbete på förlossningsavdelning. Rollen innebär omväxlande arbetsuppgifter och ger dig möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

De söker en utbildad barnmorska, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som barnmorska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Västra Götaland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cwjbjtgkme euqpjbr, Beæron Dæduacfaxte
Tidsperiod
26-32
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cæfårprjækjv a hhi fh Vtædmt
Region/kommun
Västra Götaland/Xuåsvx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka