Ledigt jobb för distrikt-/primärvårdssjuksköterska i Västra Götaland

Denna väletablerade vårdcentral söker nu duktiga sjuksköterskor till sin verksamhet. Här får du ett flexibelt och stimulerande arbete där du möter patienter med olika sjukdomstillstånd.

På denna vårdcentral sker sedvanligt arbete för sjuksköterskor på vårdcentral. Det finns en samlad kompetens av olika yrkesgrupper och tillsammans arbetar ni för att ge bästa möjliga vård.

Verksamheten har behov av sjuksköterskor som har arbetat och känner sig säker på arbetet som sker inom primärvården. .

Tycker du detta låter som ett jobb för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskearbete som distrikt-/primärvårdssjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som distrikt-/primärvårdssjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskearbete i Västra Götaland

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rånnæetwq Qvwguhcn Ka
Tidsperiod
21-35
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska eller Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xtbblsrokr da had de Xnkgeffc
Region/kommun
Västra Götaland/Aymcekcd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka