Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Söker du nytt uppdrag? Denna operationsavdelning med inriktning ÖNH, käkkirurgi och övre mag-och tarmkanalen är i behov av fler sjuksköterskor.

Patienter som inkommer till avdelningen är både planerade och akut inlagda. Som sjuksköterska får du ett varierande och lärorikt jobb med sedvanliga arbetsuppgifter på kirurgavdelning såsom pre- och postoperativ vård, läkemedelshantering och dokumentering.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats.

Tycker du detta låter som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjukskötersketjänst i Västra Götaland

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
FÆQ Lfbhywåggvq ypg eh Echhvlkhd eym
Tidsperiod
48-7 (2023)
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xæveeyxtumdæxqg bg Ubytpsåuabj
Region/kommun
Västra Götaland/Lryjxpåtmmt
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka