Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Västra Götaland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna medicinska äldrevårdsavdelning.

På denna avdelning tar vi hand om patienter, är 75 år och äldre, som försämrats i sin kroniska sjukdom. Här blir du en del av ett team vars gemensamma mål är att ge bästa möjliga vård.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter på äldrevårdsmottagning och verksamheten ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsplats samt av akutsjukvård.

Tror du att detta uppdrag skulle passa dig perfekt? Skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Västra Götaland en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
BÅX WÅQT a m b
Tidsperiod
48
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
K Qabruuåwoqi
Region/kommun
Västra Götaland/Hshaplætwmo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka