Sjuksköterska sökes till tjänst i Västra Götaland

Välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska på denna barnavdelning. Här arbetar du med patienter mellan 0-18 år som söker vård för varierande diagnoser och tillstånd. På avdelningen finns specialistvård för medicin, kirurgi, ortopedi, samt öron och ögon.

De söker dig som har ett genuint intresse av att arbeta med barn och unga, och som känner dig trygg i din roll som sjuksköterska. Arbetsuppgifter är sedvanliga som sjuksköterska på barnavdelning.

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Västra Götaland?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
FÅX Gkfdcdnmj a
Tidsperiod
48
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Onåwxudpsmåapq ig Rtmæk
Region/kommun
Västra Götaland/Dqkæf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka