Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Enheten är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Arbetet är placerat i ett team som arbetar inom funktionsstöd. Som en del av teamet erbjuder du trygg och säker hälso- och sjukvård till alla patienter.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Om du tycker detta låter intressant - skicka in din ansökan så berättar vi mer!..

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som sjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Västra Götaland?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yåsderpck hmyp FAB Hayaqp
Tidsperiod
26-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hafh Gvcypgfx xrfu h ceghi Fåkiympu
Region/kommun
Västra Götaland/Yæqypveb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka