Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Västra Götaland

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats.

Enheten har 44 platser och är inriktad på personer med somatiska sjukdomar som har behov av rehabilitering eller som har omfattande omvårdnadsbehov. På enheten finns också palliativa platser.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på både särskilt boende samt hemsjukvård. Här väntar en varierande tjänst där du som sjuksköterska får möjlighet att bredda din kompetens. Som sjuksköterska arbetar du självständigt, bedömer omvårdnadsbehov, hanterar läkemedel och mycket mer.

Tycker du detta uppdrag verkar intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sjuksköterskejobb i Västra Götaland

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uxjmxiokr xrhx g Rknyseluk Råbpbevoanvox agd, Fahassfgg
Tidsperiod
21-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uæynmfikkewej eci dciag Gsuæt
Region/kommun
Västra Götaland/Spsæa
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka