Ledigt jobb för sjuksköterska i Västra Götaland

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? En ledig tjänst som sjuksköterska söks för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård.

Arbetet innebär att utföra sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterskor, såsom bedömning och undersökning av patienter, sårvård, medicinhantering och dokumentation. Har du erfarenhet av primärvård och hemsjukvård är detta meritirerande.

Skicka in din ansökan om du vill ha ett spännande arbete med tillsammans med kompetenta kollegor!

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Sjuksköterskejobb i Västra Götaland

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Söderlund
Marie Söderlund / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dqnæp ylbr nudt e hkah Sdobgbyxcqunl
Tidsperiod
21-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jwtkfl Buåmdwba hh-ec fcddd Cvvæs
Region/kommun
Västra Götaland/Srtæq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka