Sjuksköterska sökes till uppdrag i Västra Götaland

Vill du ha ett stimulerande arbete där du möter patienter med varierande vårdbehov? Då bör du söka denna tjänst som sjuksköterska för uppdrag inom kommunal hälso- och sjukvård. Arbetet består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter och arbetar självständigt såväl som i team med övrig vårdpersonal.

Sökande till denna tjänst bör vara sjuksköterska eller distriktssköterska. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Västra Götaland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hjtrhydl gttura
Tidsperiod
48-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fovmkrrnfmsbwc c icc dg Blkhsjb
Region/kommun
Västra Götaland/Hvjcuon
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka