Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Västra Götaland

Nu kan vi erbjuda ett roligt, omväxlande och utvecklande jobb för dig på denna verksamhet. Enheten har behov av fler medarbetare som vill arbeta inom kommunal sjukvård.

Dina arbetsuppgifter inkluderar att bedöma, planera, utföra och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser för patienten.

Tillsammans med övriga yrkesgrupper arbetar ni för en god och jämlik vård som utgår från varje enskild individ. Ett uppdrag som passar dig som gillar att jobba självständigt och ta eget ansvar.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Västra Götaland?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise von Schantz
Louise von Schantz / Tf. Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rwsueydxq jxcktr
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Thejqqopqbdgw h gbf cc Ikwqmqwl
Region/kommun
Västra Götaland/Tamxtroy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka